Persoonlijk begeleider, Mantelzorgmakelaar, Trainer

Mijn specialisme ligt vooral op het financiële vlak in combinatie met persoonlijke begeleiding. Zo heb ik ruim 20 jaar bij een financiële instelling gewerkt en ben ik bijna 9 jaar eigenaar geweest van een bewindvoerderskantoor. Ik ben van 2011-2021 trainer geweest voor SchuldhulpMaatje en geef, op aanvraag, nog trainingen op het gebied van budgetteren en leren omgaan met geld.
Van 2021-2022 was ik docent bewindvoering bij InHolland Academie.

In mijn voorgaande betrekkingen kwam ik tot de ontdekking dat ik minder met de mensen zelf bezig was maar vooral met hun financiën.
Omdat mijn hart ligt bij het persoonlijk helpen van mensen heel dichtbij, heb ik afscheid van mijn bewindvoerderskantoor genomen en ben ik mij gaan specialiseren in het persoonlijk ondersteunen en begeleiden van mensen.
Ik heb in 2021 mijn Post hbo opleiding tot Mantelzorgmakelaar en Onafhankelijk Cliëntondersteuner afgerond en begeleid cliënten op verschillende leefgebieden ambulant.
Sinds 2019 heb ik een samenwerkingsverband met Stichting AanZet Zorg en Begeleiding en ben ik vrijwilliger bij Stichting Tante Joy Deze stichting zet zich in voor jonge mantelzorgers.

Mirjam Wagiso