Persoonlijk begeleider, Mantelzorgmakelaar, Trainer

Mijn specialisme ligt vooral op het financiële vlak in combinatie met persoonlijke begeleiding. Zo heb ik ruim 20 jaar bij een financiële instelling gewerkt en ben ik bijna 9 jaar eigenaar geweest van een bewindvoerderskantoor. Ik ben sinds 2011 trainer voor SchuldhulpMaatje en geef, op aanvraag, nog trainingen op het gebied van budgetteren en leren omgaan met geld.

In mijn laatste betrekking kwam ik tot de ontdekking dat ik minder met de mensen zelf bezig was maar vooral met hun financiën.
Omdat mijn hart ligt bij het persoonlijk helpen van mensen heel dichtbij, heb ik afscheid van mijn bewindvoerderskantoor genomen en ben ik mij gaan specialiseren in het persoonlijk ondersteunen en begeleiden van mensen.
Ik heb recent mijn Post hbo opleiding tot Mantelzorgmakelaar en Onafhankelijk Cliëntondersteuner afgerond en begeleidt cliënten op verschillende leefgebieden.
Sinds 2019 heb ik een samenwerkingsverband met Stichting AanZet Zorg en Begeleiding en ben ik vrijwilliger bij Stichting Tante Joy Deze stichting zet zich in voor jonge mantelzorgers.

Mirjam Wagiso